Secure Servers and Server Mirroring for Gambling Hosting

Solutii integrate in Data Center licentiat de catre ONJN Romania ce permit transmiterea si stocarea datelor catre un server in oglinda si/sau un server de siguranta, conforme cu *legislatia in rigoare.

Rulati aplicatiile si serviciile reglementate de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc pe sisteme performante si redundante in Euro Data Center.

Solutii customizate pot fi proiectate, implementate si livrate in mai putin de 24 de ore.

Multiple metode de acces
Servere virtuale sau servere dedicate
Backup automat
Solutii customizabile
Nivel de securitate ridicat
Scalabilitate flexibila

FAQ

Ce este Server de siguranta?

*Server de siguranta – sistem electronic alcatuit din sistemul hardware si sistemul software, situat la ONJN sau intr-un centru de date licentiat, care stocheaza datele privind jucatorii romani sau care utilizeaza IP de Romania, datele de joc si tranzactiile financiare aferente jocurilor de noroc la distanta autorizate in Romania, transmise conform procedurii tehnice stabilite prin ordinului presedintelui ONJN si fara posibilitatea de a mai putea fi modificate de catre organizatorul de jocuri de noroc online licentiat in Romania.

Ce este Server oglinda?

*Server în oglinda – sistemul electronic alcatuit din sistemul hardware si/sau sistemul software, situat la ONJN sau intr-un centru de date licentiat clasa a 2-a, care este capabil sa stocheze si sa raporteze/exporte situatii centralizatoare in conformitate cu ordinul presedintelui ONJN.

Nota: *HOTARARE nr. 111 din 24 februarie 2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de punere in aplicare a OUG nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc.

Does your business require secure servers or server mirroring?

Full Name*
E-mail*
Phone
Company Registration Number*
The project needs:
Please type here your message. Minimum 20 characters. Thank you!*

By clicking submit button you are agreeing to and specificaly consenting to EUDC processing of your data as specified here

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.